A adus Coroana Frumuseții la Soroca

0
638

Tânăra Valeria Cebotari din Soroca a participat, recent, la festivalul-concurs internațional de modeling, frumușețe și talente ”Stepova Krasunea”, care a avut loc în perioada 18-23 aprilie 2019 în  or. Kirovograd, Ucraina. Cu mândrie, Valeria a revenit acasă aducând diploma ”Talentul și mândria națiunii”. De asemenea, cu premii mari s-a învrednicit și Nicole Batog din Chișinău.

Concursul este axat pe modă și bunele maniere. În cadrul acestuia, participantele au concurat la 3 probe. Cu o prestație apreciată la maxim, Valeria a cucerit de la prima etapă: prezentarea costumului național. A doua probă a fost inspirată din moda avangardei și ultima – rochia de seară.

Pentru a avea succes la un astfel de concurs este necesară o bună pregătire atât intelectuală, artistică, cât și menținerea unei siluete frumoase, a menționat Valeria, aducând mulțumiri, totodată, tuturor celor care au susținut-o: părințiilor, profesorilor Stela Mitriuc, Valeriu și Ludmila Ceban pentru pregătirea cântecelor deosebite care au cucerit juriul internațional și Renatei Gațcan pentru vestimentația superbă.

Un aport deosebit a venit și din partea Asociației Obștești ”Moldova și Minoritățile Sale” și a clubului UNESCO.

PUBLICITATE