Un tânăr din Soroca cercetat penal în stare de arest pentru răpire și șantaj

0
734
Foto: politiacapitalei.md

Doi tineri, cu  vârstele de 23 ani și 24 de ani, originari din raioanele Soroca și Glodeni, au fost reţinuţi pe urme fierbinţi de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău după ce pe data de 19 aprilie curent ar fi răpit și șantajat un bărbat de 31 ani, în timp ce acesta se deplasa spre domiciliu.

În cadrul acțiunilor de investigații și de urmărire penală forțele de ordine au stabilit că victima în timp ce se întorcea de la serviciu, pe str. Calea Moșilor a fost stopat de 2 indivizi, urcat cu forța într-un automobil și dus într-o pădure din sectorul Ciocana unde a fost agresat fizic fiindu-i aplicate mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, apoi amenințat cu o armă de model necunoscut,  suspecții solicitând banii pretinși pentru o datorie.

În acest context au fost iniţiate două cauze penale. Conform legislaţiei în vigoare persoanele culpabile de „Răpirea unei persoane” și ,,Șantaj ,, riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 la 10 de ani. Indivizii sunt plasați în arest preventiv  pentru 30 de zile.

 

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.