Aflați titlurile celul mai proaspăt număr al ”Ziarului Nostru”

0
50

În Joia Mare, gospodinele coc Pască, iar noi scoatem din cuptorul redacției cel mai proaspăt număr ”Ziarul Nostru”.

Lecturați în ziarul de mâine: Echipa Naţională de Rugby a Republicii Moldova a învins cu 17-14 pe Ucraina într-o partidă strânsă, disputată duminică, 20 aprilie, la Drochia, unde băștinașii sunt mândri de faptul că pe teren a evoluat președintele raionului, Ion Dascal. La Dondușeni va avea loc SĂRBĂTOAREA CÂNTECULUI PASCAL , iar la Soroca se va desfășura a 13-a ediţie a festivalului-concurs „CU NOI ESTE DUMNEZEU.

Graficul de lucru al instituțiilor medicale în perioada sărbătorilor. Atenție consumatori! ce punem pe masă? Gânduri şi fapte pentru persoanele cu dezabilități. La 18 aprilie, la Soroca a fost inaugurat Sectorul de poliţie nr.1. Cum au marcat Ziua Pământului elevii din IP Gimnaziul Zastînca. „Ziua Uşilor Deschise” la Școala Profesională din Soroca.

Ai noștri ca brazii oriunde în lume: „MOLDOVA” DIN ATENA . Lume, soro lume… Maica Serafima de la Japca. PE ARIPILE MUZELOR. Duminica Floriilor, peste 50 de tineri înaripaţi de arta cuvântului au participat la concursul de creaţie și al declamatorilor ”Pe Aripile Muzelor” organizat de Teatrul ”Veniamin Apostol” și Consiliul Raional Soroca. Să facem o faptă bună! „Vreau să-mi duc singur ghiozdanul!” „Ziarul Nostru” prelungește Campania de susținere a lui Alexandru Povar, elev a gimnaziului “Dumitru Matcovschi” din Soroca „Vreau să-mi duc singur ghiozdanul!” care are nevoie de susținerea noastră, a tuturor.

Felicitări, Programe, Anunțuri etc. toate pentru a vă informa util și plăcut.

MULŢUMIM CĂ SUNTEŢI ALĂTURI ŞI AŢI ALES „ZIARUL NOSTRU! UN PAȘTE FERICIT!!!

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.