Pe 30 martie, între ora 20.30 – 21.30, stingem lumina și aducem omagiu pământului

0
300
Foto: monitorulcj.ro

Pe 30 martie 2019, cetățenii din întreaga lume vor participa la cea mai mare acțiune de mediu ”Ora Pământului”. Oamenii din peste 180 de ţări se vor reuni, în cadrul mai multor evenimente pentru a atenționa omenirea despre schimbările climatice și impactul acestora asupra procesului de degradare a biodiversității și solurilor, afectării resurselor de apă, pădurilor și securității alimentare.

În țara noastră, la Chișinău, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, va organiza, în acest sens, un eveniment public, cu începere de la ora 19.00, în scuarul de pe Strada Pietonală. De asemenea, la inițiativa MADRM, în mai multe orașe din țară vor fi organizate asemenea acțiuni. Un eveniment simbolic, prin care autoritățile își propun să încurajeze oamenii să economisească energia electrică pe parcursul întregului an, în semn de grijă față de mediul înconjurător.

Menționăm, din anul 2007, la inițiativa  Fondului Mondial pentru Natură, anual, în ultima sâmbătă din luna martie, în intervalul orelor 20.30-21.30 prin stingerea luminilor, este marcată ”Ora Pământului”.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.