Proiectul ,,Bunicii Grijulii’’, implementat cu succes de către IP Soroca

0
147

Proiectul ,,Bunicii Grijulii’’, lansat de către Inspectoratul General al Poliției este implementat cu succes de către angajații IP Soroca. Astfel, angajații inspectoratului de poliție, s-au implicat activ în implimentarea proiectului, în raionul Soroca fiind selectați în calitate de voluntari 70 de bunici grijulii.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Soroca întreprinde în continuare un șir de măsuri, ce au drept scop îmbunătățirea activităților desfășurate de către, AO ,,Bunicii Grijulii” din raionul Soroca. Astfel, în rezultatul unei conlucrări fructuoase cu Direcția de Învățământ Soroca și instituțiile de învățământ din raion s-a decis, ca în fiecare dimineață, bunicilor să le fie acordat micul dejun și băuturi calde. Totodată, a fost semnat un acord de colaborare și parteneriat, dintre AO ,,Bunicii Grijulii” Soroca și agenții economici din municipiu, care prestează servicii în transportul public de călători. Conform acordului bilateral, agenții economici vor oferi servicii gratis voluntarilor AO ,,Bunicii Grijulii”, în cadrul deplasărilor la instituțiile de învățământ și domiciliu.

Amintim că proiectul „Bunicii Grijulii” are drept scop sporirea siguranței copiilor în timp ce aceștia sunt în drum spre școală sau casă.

Totodată de  Ziua Internațională a Femeii, conducerea și efectivul Inspectoratului de Poliție Soroca, a întâmpinat genul frumos a proiectului ,,Bunicii Grijulii”. Astfel, șeful inspectoratului Dumitru Batog și șeful adjunct, Alexandru Cebotari, s-au adresat cu mulțumiri și urări de bine pentru implicarea activă și dăruirea de sine, în siguranța copiilor în stradă, specificând că activitatea proiectului are un rol important în societate. Totodată, echipa de femei a proiectului ,,Bunicii Grijulii” a avut parte de un concert.

IP Soroca, îndeamnă toți doritorii care vor să facă parte din echipa „Bunicii Grijulii” să apeleze la numerele:  0 230 2 08 49, 069854226, persoană de contact Viorica Deșan.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.