APL – urile, parteneri în promovarea inițiativelor de suport ODIMM în regiuni

0
37

Reprezentanții Organizației pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii și ai Autorităților Publice Locale din Republica Moldova s-au întrunit astăzi în cadrul unei sesiuni de informare cu tematica „Facilitarea accesului IMM la instrumente de suport în afaceri“. La eveniment au participat reprezentanți ai Ministerului Economiei și Infrastructurii și şefii direcţiilor economice din consiliile raionale.  Petru Gurgurov, director general interimar, a salutat participanţii, reiterînd că ODIMM militează pentru consolidarea parteneriatului cu direcţiile şi serviciile economice din cadrul Consiliilor raionale.

„Sesiunile de informare sunt extrem de utile pentru că astfel reușim să vă aducem la cunoștință ultimele noutăti în materie de programe de suport pentru mediul de afaceri, iar informațiile obţinute vă vor ajuta să identificați soluţii adecvate pentru îndepărtarea barierelor în procesul de activitate a IMM-urilor în regiunile Republicii Moldova, în special în zonele rurale”, a declarat Petru Gurgurov.

Prezent la eveniment, Constantin Țurcanu, consultant principal, Direcția politici economice și mediul de afaceri din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii a precizat că ministerul acordă o atenție sporită sectorului IMM, iar APL-urile sunt o verigă importantă în vederea consolidării dialogului public-privat.  Managerii de programe și proiecte ODIMM au prezentat cele mai relevante aspecte din programele pe care le gestionează, subliniind că APL-urile sunt promotorii inițiativelor de suport antreprenorial în teritoriu.

 

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.