Spectacolul ”Pentru voi, iubite flori” în satul Ochiul Alb

0
224

Recent, satul Ochiul Alb a găzduit o frumoasă sărbătoare, dedicată doamnelor și domnișoarelor, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeilor. Primarul satului, Tudor Șonțu a întâlnit cu drag frații veniți de peste Prut- primarul comunei Hilișeu-Horia din județul Botoșani, Ioan Butnaru, alături de soția acestuia, viceprimarul și secretarul primăriei. Oaspeții au semnat cu primăria Ochiul Alb, acordul de înfrățire, iar acum au stabilit un ”Program de activități comune pentru anul 2019”.
Oaspeți dragi la eveniment au fost și ex-primarul de Rădăuți, Mihai Frunze cu o delegație din regiune. Spectacolul muzical-dramatic  cu genericul ”Pentru voi, iubite…flori” a fost regizat de Petru Ababei, băștinaș al  satului Ochiul Alb, regizorul Teatrului Muzical-dramatic ”Cupidon” din orașul Drochia, care au susținut atmosfera de sărbătoare, împreună cu moderatoarea Sorina Mațibon.

Cei prezenți la  sărbătoare au rămas plăcut impresionați de  evoluarea formațiilor folclorice ”Băcițele” din s. Ochiul Alb și ”Busuioc” din orașul Drochia, care au cântat frumusețea plaiului mioritic, cu cele mai alese melodii autentice din folclorul moldovenesc.
De un succes irevocabil au avut parte și actorii Teatrului muzical-dramatic ”Cupidon”, care au prezentat mini-spectacolul ”Boală incurabilă”, și interpreții  formației de muzică ușoară ”Noi”, Laura Grozav și Victor Cemortan.

Spectacolul a fost o sărbătoare de suflet pentru toate doamnele, care s-au delectat din frumusețea nesecată a cântecului și dansului popular, din umorul jocului scenic, trăind alături de artiști irepetabile clipe în magica atmosferă a sărbătorilor de primăvară.

PUBLICITATE