O nouă grupă deschisă la Grădinița nr.13

0
215

Motiv de bucurie pentru mai mulţi părinți, copiii cărora frecventează Grădinița nr.13 din Soroca. După mai multe așteptări, copiii lor au păşit,  pragul unei noi grupe. Odată cu inaugurarea acesteia, grupa a fost și sfințită, iar micuții au primit din partea preotului Nicolae Craveț cărți de rugăciuni. La eveniment au participat primarul municipiului, Victor Său, viceprimarii Feodosie Bordian și Mihail Grabciuc, angajații instituției, părinți și copii.

Până acum, instituţia preşcolară dispunea de un număr limitat de locuri. Iar deschiderea noii grupe s-a reuşit după ce autorităţile locale au găsit surse financiare pentru a inaugura grupa.

  • Acesta nu este doar rezultatul efortului nostru, este și meritul conducerii acestei instituții, deoarece este foarte insistentă și atrage și multe proiecte pentru grădiniță. Astfel, evident este nevoie și de contribuția consiliului local. Consiliul a acceptat alocarea a 500 mii de lei pentru a amenaja această grupă frumoasă de care dispune acum grădinița, – a precizat Victor Său, primarul municipiului Soroca

Noua grupă este formată din circa 30 de pici, care, sunt primiţi călduros de educatori şi copiii din alte grupe. Micuții din grădiniță au pregătit cu această ocazie și un program artistic. Potrivit directoarei instituţiei preşcolare, Asea Cojuhari, grupa de creşă a fost deschisă la solicitarea părinţilor. În numele tuturor conducătoarea grădiniței a mulțumit pentru implicare și deschidere.

PUBLICITATE