Mămica mea e Primăvară

0
247

O nouă primăvară şi gândurile de recunoştinţă s-au îndreptat către toate mamele, în pragul sărbătorii de 8 martie, care ne reamintește să fim recunoscători ființelor ce ne-au dat viață și educație.

Dis-de-dimineață, elevii clasei a IX – a  din IP Gimnaziul ,,Nicolae Cornea’’ s. Zastînca au organizat o întâlnire de suflet, bucurând profesoarele cu adresări frumoase și urări de bine.

Sărbătoarea a continuat cu activitatea extra-curriculară ,,Mămica mea e Primăvară’’, organizată de Andrieș Irina, învățătoare în clasele primare. Toți elevii gimnaziului, indiferent de vârstă ori competențe, s-au încadrat în scenariul festivității, aducând, prin cântece, poezie, dans și glume, cele mai dulci și sincere felicitări femeilor, în special celor care alină mereu – mamelor.

MAMEI îi rămânem datori pentru toată strădania, pentru nopţile în care a privegheat la căpătâiul nostru, pentru rugăciunile ce le-a rostit pentru noi și dragostea ei nesfârșită.

La finele activității, doamna directoare a gimnaziului, Perciun Tatiana, a mulțumit tuturor copiilor care au creat dispoziția de sărbătoare și i-a îndemnat ca, într-adevăr, să urmeze cuvintelor rostite în această zi și sentimentului frumos care să dăinuie pe parcursul întregii vieți.

În perioada 7 martie — 10 martie 2019 (4 zile), elevii își petrec vacanţa de primăvară.

PUBLICITATE