Învățăm, deci ne perfecționăm

0
67

Laboratorul de fabricație digitală Fablab Drochia nu încetează să-și valorifice potențialul în domeniul inovațiilor și tehnologiilor moderne. Recent, membrul echipei Dorian Stamati,  a participat la un curs de instruiri la cel mai prestigios laborator bucureștean Nod Makerspace, București. Un spațiu de co – working, pentru artiști, designeri, makeri, studenți, freelanceri, dotat cu ateliere, studiouri de creație și  multe spații, predestinate inovațiilor performante.

  • Am rămas plăcut impresionat de talentul, pasiunea și dedicația specialiștilor acestui laborator, care mi-au inspirat mai multă încredere în munca și cunoștințele, pe care le am în domeniul tehnologiilor, – susține Dorian Stamati.

În cadrul instruirilor timp de o săptămână, specialistul a aflat lucruri interesante despre perfecțiunea texturilor și formelor în lemn, transpuse în lucrări, care valorifică desenul natural al lemnului, despre tehnicile de îmbinare a lemnului, fără metal, care rezistă cel mai bine timpului…

  • Îmi doresc foarte mult, ca această unică experiență să o pot oferi tuturor voluntarilor tineri, pasionați de tehnologii, care vor adera la echipa noastră, pentru a putea crea lucrări, ce vor întregi imaginea Fablab Drochia și întregului raion, ca unicul Centru regional de inovații din nordul republicii, – menționează Dorian.
PUBLICITATE