Inspectoratul de Poliție Soroca și-a deschis ușile pentru tineri

0
237

Astăzi, 22 februarie, Inspectoratul de Poliție Soroca, și-a deschis ușile, pentru elevii claselor a XI-XII, studenții anului I a Colegiului Tehnic Agricol și Școlii Profesionale din mun. Soroca.
Evenimentul a avut ca scop, familiarizarea adolescenților cu activitatea zilnică a poliției, selectarea potențialilor candidați pentru participarea la concursul de admitere la studii, în cadrul Academiei ,,Ștefan cel Mare” a MAI, precum și proiectele sociale implimentate de către Poliția Națională.
Totodată, în cadrul evenimentului, voluntara Daniela Voicu, participantă a proiectului ,,Din Culisele Poliției”, a prezentat un filmuleț, prin care a informat tânăra generație despre activitatea poliției, rolul și obiectivele acestui proiect.
Oaspeții au văzut expoziții cu poze, tehnică și mijloace speciale, o expoziție de arme, automobilele de serviciu și Biroul de Reabilitare psihologică.
Șeful Inspectoratului de Poliție Soroca,  Dumitru Batog și șeful adjunct Alexandru Cebotari, au asigurat împreună cu angajații din cadrul inspectoratului, buna desfășurare a evenimentului.

Elevii au manifestat interes de cele văzute, menționând totodată, că își doresc ca asemenea evenimente să aibă loc mai des.


PUBLICITATE