La Drochia a fost deschis primul oficiu poștal de tip nou

0
223

Ziua de 15 februarie a fost pentru locuitorii s. Zgurița un prilej de sărbătoare – satul va beneficia de un Oficiu poștal de tip nou – primul în raionul Drochia!

Oaspeți la evenimentul de inaugurare au fost directorul general al ÎS ”Poșta Moldovei”, Serghei Nastas, primarul satului Zgurița, Victor Guțu, directorul Centrului de Poștă Drochia, Anatolie Bugai, șefa oficului poștal Zgurița, Adela Bespalico, reprezentanți ai administrației publice locale și raionale, colaboratori ai Centrului de Poștă Drochia, ai oficiului poștal Zgurița, dar și locuitori ai satului Zgurița.

Oficiul poștal Zgurița a fost deschis în termen record, în pofida  condițiilor climaterice  nefavorabile pentru lucrările de construcție și instalarea  pavajului. Noul oficiu, dotat cu mobilier și calculatoare, dar și lucrările de amenajare au fost asigurate de ÎS ”Poșta Moldovei” și se estimează la peste 12 mii de euro.

Instalarea unor oficii poștale bine dotate cu echipamentul necesar va continua și în alte localități ale raionului Drochia, la fel ca și în toată țara.

PUBLICITATE