În parteneriat cu cetăţenii

0
63

Având susţinere financiară din partea statului, în special la construirea şi repararea drumurilor, noi am  lansat şi un apel către săteni să participe activ la renovarea localităţii. Acest lucru l-am început de la iluminarea stradală. Consiliul local şi primăria alocă sursele necesare pentru instalarea a încă 20 de felinare. În acest an la acest capitol posibilităţile sunt limitate. Şi avem o înţelegere cu sătenii, ca în continuare din buget să se execute lucrări de instalare a corpurilor de iluminare, iar beneficiarii să achite doar costul energiei electrice cheltuite pentru iluminare în preajma gospodăriei lor. Deja mulţi săteni sunt de acord cu o astfel de colaborare.

În acest an mai dorim, ca în cadrul programului „Drumuri bune-2” să asfaltăm 1 kilometru de stradă în partea de peste râpă a satului şi să continuăm cu forţe comune reparaţia celorlalte drumuri în variantă pietriş.

E de menţionat că în 2018 am favorizat de 1,5 milioane  de lei din programul guvernamental şi au fost construite porţiuni asfaltate ce unesc centrul satului, cu toate instituţiile din localitate.

Sperăm ca 2019 să fie pentru consătenii mei şi mai productiv, cu proiecte implementate şi realizări concrete.

Iurie Radu, primarul satului Rădulenii Vechi, raionul Floreşti

 

PUBLICITATE