Dumitru Batog este noul șef al Inspectoratului de Poliție Soroca

0
1199

Inspectoratul de Poliție Soroca are un nou șef. Dumitru Batog, care anterior deținea funcția de  șef-adjunct al Inspectoratului de Poliție Soroca, a fost numit de șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pînzari, prin ordinului semnat la 10 ianuarie, șef al Inspectoratului de Poliție Soroca, în mod de promovare în serviciu.

  • Ne propunem pentru viitor să îmbunătățim în continuare colaborarea cu societatea civilă, să fim transparenți, pentru a motiva societatea la o colaborare eficientă. Totodată ne dorim să fim mai mult în stradă, ca să contribuim la asigurarea ordinei publice pe teritoriul raionului Soroca, ca să dezvoltăm un climat de siguranță pentru cetățenii noștri, a precizat șeful Inspectoratul de Poliție Soroca, Dumitru Batog.

Dumitru Batog activează în cadrul poliției din anul 2001. Și-a început cariera în calitate de ofițer de investigații, activând pe parcurs în mai multe subdiviziuni ale Poliției Naționale. Pe parcurs actualul șef al IP Soroca, și-a desfășurat activitatea în calitate de ofițer de investigații în poliția criminală și poliția economică, dar a ocupat și alte funcții de investigații în cadrul Inspectoratului Național de Investigații, a Inspectoratului General al Poliției.

În cadrul Inspectoratului de Poliție Soroca, Dumitru Batog, a activat în funcție de șef-adjunct  de la 1 martie, 2016.

 

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.