ZIARUL NOSTRU VĂ UREAZĂ LA MULȚI ANI !

0
54

Pentru fidelitate, „ZN” recunoscător

La intersecţia anilor, când pe masa noastră redacţională şi a Dumneavoastră, dragi cititori, au ajuns 48 de numere de ziar, atâtea, câte v-am promis, trăim împreună, la ora unui mic bilanţ,
sentimente de satisfacţie sufletească, care e cu mult mai de preţ decât cea materială. Vă mulţumim cu toată sinceritatea, pentru că aţi fost alături şi împreună cu noi, pe parcursul a
încă un an, care s-a scufundat în analele istoriei. E cel mai semnificativ moment pentru ziariştii
de la „Ziarul Nostru”. Noi nu afişăm succesele înregistrate de către colectivul redacţional, în 2018, cititorul e acel, care le-a observat în fiecare număr de gazetă. Dumneavoastră sunteţi acei, care ne pun notele, pe care le primim fiind bune sau mai puţin bune, aşteptate sau mai puţin aşteptate. Fidelitatea, sinceritatea cititorului, ne inspiră şi ne mobilizează la o muncă mai asiduă în noul an 2019. Noi, ziariştii de la „ZN”, nu avem nevoie de onoruri înalte şi asanale, noi avem nevoie de fiecare dintre Dvs, de marea familie „ZN”şi de acum înainte.
Păşind în noul an, vom aduce în casele cititorilor un ziar mai bun şi tematic şi grafic, vom
veni cu rubrici şi teme noi, care s-au născut din doleanţele oamenilor, grijile, nevoile şi bucuriile lor, toate acestea însumându-se într-o noţiune – viaţa cotidiană a fiecăruia dintre noi. Politica „ZN”-2019 rămâne neschimbată, ziaristul e dator să lucreze pentru cetăţean indiferent de opţiunile fiecăruia. Pentru fidelitatea Dvs. noi vă vom răsplăti cu aceiaşi monedă.
Dragii noştri cititori! În noul an vă dorim să aveţi parte de tot binele râvnit, să rămâneţi mulţumiţi de ceea ce face echipa „ZN”. La Anul şi La Mulţi Ani!

Cu toată sinceritatea şi consideraţiunea,
 Natalia VRANCEAN, redactorul-şef.

Primim Capra

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.