Omul anului 2018, Dondușeni

0
183

Tradițional, în prag de An Nou, la Dondușeni se organizează și se desfășoară evenimentul ,,Omul Anului”. Cea de-a II-A ediție  „OMUL ANULUI 2018” a avut loc recent în incinta Casei Raionale de Cultură.

Scopul activității este desemnarea laureaților din diferite domenii pentru muncă și performanțe obținute în anul care a trecut. Omul înfrumusețează locul, așa spune o veche parabolă. Este imposibil să nu accepți această afirmație, or prin muncă se creează bunuri, se fac descoperiri, se scot în evidență foarte multe valori de care orice om are nevoie, iar societatea în deosebi.

Evenimentul a început cu prezentarea folclorică a ansamblului ,,Cimbrișor” din com.Sudarca. Apoi moderatorii au invitat în scenă președintele raionului dl. Vadim Lesnic, deputatul în parlamentul RM, Iurie Chiorescu, vicepreședinții raionului, Valeriu Casapu și Viorel Rusu. În fața a circa 400 de persoane președintele raionului a înmânat trofee și diplome celor mai marcante personalități din raionul Dondușeni și nu numai.

Citiți următorul număr al Ziarului Nostru, pentru a vedea care sunt laureații din acest an.

 

PUBLICITATE