Ministrul Afacerilor Interne în vizită la Ochiul Alb

0
167

Și locuitorii satului Ochiul Alb au fost vizitați de înalții oaspeți de Ziua Guvernului în teritoriu. Ministrului Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, însoțit de consilierul Alina Zbancă, băștinașă din s.Ochiul Alb și de primarul satului, Tudor Șonțu, a susținut o întrevedere cu locuitorii satului, în cadrul căreia  au fost discutate  mai multe subiecte și analizate problemele cu care se confruntă localitatea. Lipsa iluminării stradale, starea drumurilor, depozitarea necorespunzătoare a deșeurilor, necesitățile școlii din sat și lipsa conectării la rețeaua de gaze, au fost doar câteva din problemele abordate în cadrul ședinței. În acest sens, ministrul a comunicat despre scopul acestei vizite a Guvernului în localități, care are menirea de a colecta toate solicitările cetățenilor, ulterior fiind posibilă realizarea unor obiective importante pentru oameni.

”Chiar dacă problemele cu care vă confruntați nu țin neapărat de domeniul pe care îl gestionez, vom interveni împreună cu colegii din alte instituții centrale responsabile pentru a ajuta localitatea dumneavoastră, deoarece aceste probleme nu sunt doar ale satului Ochiul Alb, dar și ale țării”, a spus ministrul.

Totodată, ministrul a vizitat Casa de cultură și Monumentul eroilor căzuți în Cel de-al Dpolea Război Mondial, obiective care necesită o restaurare capitală. Nu în ultimul rând, ministrul împreună cu responsabilii din cadrul Primăriei Ochiul Alb a verificat locația din centrul satului, unde oamenii depozitează deșeurile menajere, aceasta fiind o problemă ecologică gravă, care necesită intervenția urgentă a serviciilor abilitate.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.