Ziua Guvernului la Drochia – un test de maturitate civică

0
60

Ziua de 15 noiembrie, curent, a fost o pagină memorabilă pentru raionul Drochia. Un eveniment de semnificație majoră a adunat o mulțime de cetățeni la Casa raională de cultură din orașul Drochia. Ziua Guvernului în teritoriu avea să aducă oamenilor o doză nouă de încredere în ziua de mâine. Delegația reprezentanților Guvernului R.Moldova a venit în vizita de lucru în Capitala dulce a Nordului, având responsabila misiune de a susține cu cetățenii un dialog sincer și deschis, de a oferi informații  veridice  despre  programele realizate de Guvernul R.Moldova, despre proiectele implementate cu succes, despre provocări și noi planuri de viitor, dar și pentru a oferi  răspunsuri clare și bine argumentate la întrebările cetățenilor drochieni.

Domnul Pavel Filip, Prim-ministru al Republicii Moldova, însoțit de membrii Guvernului s-au întrunit cu reprezentanții autorităților administrației publice raionale și locale, consilieri în Consiliile raional, comunale și sătești, reprezentanți ai serviciilor publice desconcentrate în teritoriu, instituții publice de învățământ și educație preșcolară, medico-sanitare, cultură și societatea civilă.
Președintele raionului Drochia, Ion Dascal, a  prezentat  o informație succintă și relevantă despre situaţia actuală, care reflectă nivelul de dezvoltare a raionului, menționând și despre importanța implementării și impactul pozitiv al proiectelor inițiate și realizate de guvernare, orientate spre bunăstarea cetățenilor.

Citiți articolul intergral, în numărul de joi a Ziarului Nostru!

PUBLICITATE