Raionul Soroca s-a înfrățit cu Județul Bacău

0
167

Consiliul raional Soroca a semnat Înțelegerea de Cooperare cu Județul Bacău din România. Ghenadie  Muntean, preşedintele raionului Soroca şi Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean Bacău, în discursurile sale şi-au exprimat dorinţa de a dezvolta relaţii de colaborare şi prietenie, bazate pe respect, sprijin reciproc în soluţionarea unor probleme de interes comun. Oficialii au prezentat și o scurtă descriere a regiunilor, menționând totodată cele mai importante aspect sociale, economice, administrative, culturale şi educaţionale.

La eveniment au participat vicepreşedintele şi secretarul raionului Soroca, şefii  serviciilor, direcţiilor, secţiilor aparatului președintelui raionului, şefii subdiviziunilor Consiliului Raional Soroca şi oaspeţi din Judeţul Bacău.

Conform  Înțelegerii de Cooperare și Înfrățire cele două părți vor purcede la identificarea unor proiecte de dezvoltare economică și socială, care pot beneficia de susținerea financiară a Uniunii Europene. Județul Bacău este al cincilea județ din România cu care s-a înfrățit raionul Soroca.

PUBLICITATE