Bunicii grijulii vă așteaptă în echipa lor!

0
76

Bunicii grijulii îndeamnă cetățenii să li se alăture în acțiunile de voluntariat pe care le desfășoară, să participe în activitățile organizate de poliție și nu doar, și să aducă beneficii societății în care trăiesc. Bunicii, voluntari ai proiectului, sunt încurajați și susținuți în activitatea pe care o desfășoară, realizînd astfel, principalul scop al proiectului, sporirea siguranței copiilor  în drumul lor spre școală și grădiniță.

Implicarea vârstnicilor în viața comunității îi face să se simtă utili și necesari societății. În același timp, Campania „Bunicii Grijulii”, oferă copiilor oportunitatea de a profita de valoroasa experiență de viață a bunicilor, interacțiunea cu ei declanșează emoții pozitive, entuziasm, afecțiune şi siguranță.

Bunicii voluntari nu sunt remunerați pentru activitatea lor. În schimb, pentru cei mai harnici și sîrguincioși bunici sunt puse la dispoziție 4 foi gratuite de odihnă la sanatoriu. Totodată voluntarii beneficiază de carduri de reduceri la o rețea de farmacii și două supermarket-uri.Potrivit Inspectoratului de Poliție Soroca, toţi doritorii de a participa la această cCampanie, trebuie să întrunească condiţiile:

–      Să fie persoane de vîrsta a treia ( femei, bărbaţi);

–      Persoane care sunt la pensie;

–      Să nu depăşească vîrsta de 75 ani;

Doritorii care vor să facă parte din echipa ,,Bunicii Grijulii”, pot suna la telefoanele:

069421930,  069854226 sau 023023602.

 

PUBLICITATE