”Aurora arts” s-a deschis! O veste bună pentru cei pasionați de surprize

0
273

Flori, emoții, lacrimi de bucurie, clipe memorabile și….un vis realizat –astea  au avut să întregească sufletul familiei Roman în amiaza frumoasei zile de 19 octombrie. Ziua, când un modest spațiu din incinta autogării Drochia, s-a transformat într-o căsuță de poveste, cu multe minuni, ce veneau să încânte privirea vizitatorilor. În sfârșit, visul demult râvnit al d-nei Aurica Roman, o meșteriță neîntrecută în arta frumosului, susținută și încurajată de feciorul Daniel, a fost realizat – Agenția ”Aurora Arts” s-a deschis!

Inaugurarea agenției  s-a desfășurat într-o atmosferă solemnă, dar atît de plăcută și caldă pentru toți cei prezenți, încât se părea că te simți ca acasă. Poate de aceea că la acest  eveniment special au fost invitați cei mai dragi și mai apropiați prieteni ai familiei Roman.

Tăierea panglicii tradiționale de către  Daniel și Aurica Roman a marcat începutul festivității, îndemnând oaspeții  să  se delecteze cu  irepetabile opere de artă, confecționate cu talent și inspirație de cei mai iscusiți cunoscători  de frumos.

Au urmat mesaje emoționante pentru sărbătoriți din partea președintelui raionului, Ion Dascal, mesajul fiind adus  de către Gabriela  Chiriac, cu cele mai sincere urări de bine, oferind o Diplomă celui mai tânăr antreprenor Daniel Roman pentru creativitate și profesionalism în inițierea și organizarea  activității de antreprenoriat, dar și dezvoltarea unei afaceri  de succes.

Fără îndoială, în spatele unui tânăr de succes, întotdeauna a stat o persoană de succes, care l-a îndemnat, l-a învățat, l-a încurajat și l-a susținut în toate plăsmuirile frumoase. Și acest cineva, desigur că a fost cel mai bun și mai fidel prieten, care i-a fost alături și la bine și la greu – Aurica Roman, cea, care și-a dorit șă-și vadă feciorul împlinit.

A adresat un frumos mesaj  d-nei Aurica Roman și șefa Secției cultură, Rodica Lozovan, care i-a oferit și o diplomă pentru succese remarcabile în promovarea  valorilor artei decorative,  pentru spiritul de bun organizator și antreprenor, pentru participare  activă  în cadrul Serviciului Modern de Bibliiotecă ”Lecturi Gustoase” și contribuție în prestrarea serviciilor de calitate pentru comunitate.

O surpriză neașteptată pentru eroii poveștii mele a fost interpretul de muzică folk, Vitalie Bârgău, care a impresionat pînă la lacrimi pe toți cei prezenți, mai cu seamă pe Aurica, căci dânsa a mărturisit că este pasionată enorm de chitară. Și mai emoționant a fost mesajul adus de scumpa și unica ei soră Lora Sărbușcă, care a recunoscut că  viața le-a pus la nenumărate  încercări, dar cele două surori le-au depășit cu succes împreună.

Multe cuvinte alese au fost adresate în acea zi semnificativă pentru Dan și Aurica Roman, pentru care o vorbă bună spusă de oamenii potriviți la timpul potrivit, valorează cu mult mai mult, decât toate bogățiile lumii. Acești oameni, care-și trăiesc cu sufletul  deschis către frumos fiece clipă din viață, știu a pune valoare pe lucruri  demult uitate de alții: omenie, bunătate, corectitudine, sacrificiu la maxim, pentru a cîștiga cea mai de preț avere- încrederea, recunoștința și aprecierea oamenilor.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.