Programe implimentate cu succes la Florești

0
157

Locuitorii satului Temeleuți, raionul Florești, în premieră, au drum asfaltat. Recent, a fost dat în exploatare un drum cu o lungime de circa 800 de metri, reabilitat în cadrul Programului ”Drumuri bune pentru Moldova”. La eveniment au participat și Președintele Parlamentului Andrian Candu împreună cu deputatul Eugen Nichiforciuc și președintele raionului Ștefan Paniș. Lucrările de reabilitare au costat circa 2,4 milioane de lei. Președintele Parlamentului a menționat că, pentru anul viitor, urmează fi identificate resurse financiare pentru a reabilita drumurile dintre localități.

Oficialii s-au mai întâlnit cu prima familie din Florești, beneficiară  a programului de stat Prima casă.  Familia cu doi copii a primit de la președintele Parlamentului cheile de la casă, împreună cu certificatul de la bancă. Până la sfârșitul anului, alte 10 familii din zonă vor deveni proprietari de locuință prin intermediul programului Prima casă.

În aceeași zi, Andrian Candu a vizitat Fabrica de unt din Florești, una din cele mai mari întreprinderi de prelucrare a laptelui și a produselor lactate din Republica Moldova, construită în 1966 și reconstruită în 1980. Produsele lactate de la Florești sunt livrate zilnic în municipiile Chișinău și Bălți, precum și în majoritatea centrelor raionale și satelor din nordul țării.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.