Patru persoane, printre care și un copil au avut de suferit în urma unui accident

0
842

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier. Accidentul a avut loc la data de 28 septembrie, în jurul orei 12.00, pe traseul R-14.1-Cosăuți-frontiera cu Ucraina (drumul de centură în apropierea Planului Nou), a avut loc un accident cu implicarea a două automobile. Potrivit poliției, conducătorul autoturismului de model VAZ 2110, un tânăr de 27 de ani, originar din satul Plopi, raionul Dondușeni, a pierdut controlul volanului. Ieșind pe banda opusă s-a ciocnit cu automobilul de model Dacia Logan. La volanul Daciei se afla, un cetățean de 55 de ani, domiciliat în municipiul Bălți și doi pasageri, soția acestuia de 53 de ani și nepoțelul de 4 ani.

Șoferul automobilului de model VAZ 2110,  nefiind în stare de-a fi testat alcooscopic, i-au fost prelevate probele biologice ale sîngelui. Acesta s-a ales cu mai mai multe leziuni, traumatism cranio-cerebral, ­contuzie cerebrală, escoriația feței și luxație de femur.

Traumatisme cranio-cerebrale și ­contuzie cerebrală au avut de suferit și cele trei persoane care se aflau în cea de-a doua mașină, pasagera fiind accidentată la picior (fractură de femur pe dreapta). Alte circumstanțe se stabilesc.

PUBLICITATE