Avangard și-a desemnat câștigătorii

0
282

În premieră, în orașul Soroca a fost organizată o tombolă cu premii de valoare, unde marele premiu a fost un automobil. La data de 26 august, la Centru Comercial Avangard s-a desfășurat tombola cu cadouri, la care au participat toți cei care pe parcursul lunilor mai – august, a anului curent au făcut cumăpărături de peste 1000 lei. Astfel, în această perioadă cumpărătorii au completat circa 25 de mii de bilete. În ziua extragerii sute de oameni s-au adunat în fața magazinului și au așteptat rezultalele  tombolei. În joc au mai fost puse 4 cuptoare cu microunde, 3 televizoare și 2 frigidere. Biletele câștigătoare au fost verificate de un juriu, iar extragerea a fost făcută de câțiva copii.

 Vedeți mai jos lista câștigătorilor din cadrul tombolei:

Cuptoarele cu microunde:

Olga Atamenenco

Alexandru Vârlan

Svetlana Coțaga

Ivan Bolgar

Televizoarelor LED:

Igor Saleba

Denis Mitrofan

Dumitru Tătaru

Frigidere:

Elena Marciuc

Galina Garaciuc

Totuși cel mai emoținant și tensionant moment a fost extragerea biletului pentru marele premiu. Autoturismul de model Dacia a fost câștigat de Vasile Preida, din satul Lazo, raionul Drochia.

Printr-o astfel de acțiune, administrația companiei Avan-Const a dorit să mulțumească clienților și partenerilor pentru fidelitate și colaorare.

  • Am fi putut să facem careva reduceri la mărfuri pentru toți cumpărătorii, dar am decis ca 10-11 oameni care vor câștiga la tombolă să plece acasă cu cadouri de preț, a precizat Serghei Seroveț, directorul general al Compania Avan-Const. Complexul comercial Avangard, cel mai mare magazin de materiale de construcții din Soroca, oferă zilnic cumpărătorilor posibilitatea să procure materialele necesare pentru reparație, amenajarea locuințelor și curților, la prețuri avantajoase.

 

 

PUBLICITATE