Afacere ilegală cu alcool, depistată la un bărbat din Soroca

0
654
Foto: Poliția de frontieră

Peste o sută de litri de lichid străveziu cu miros specific de alcool, au fost depistate ca urmare a unei percheziții la domiciliul unui locuitor al oraşului Soroca, în vârstă de 62 de ani, care transporta ilegal alcoolul etilic fără a avea vreun act ce ar atesta provenienţa acestuia.

Potrivit polițiștilor de frontieră din Direcția regională Nord, asupra acestuia exista bănuială rezonabilă că păstrează cu scop comercial ilegal, cantități de alcool etilic și producție alcoolică. Fapt confirmat în timpul cercetărilor în gospodăria acestuia, de unde au fost ridicate conform procedurii legale o cantitate de peste 100 litri de lichid străveziu cu miros specific de alcool. Întrebat, bărbatul a evitat să ofere declarații privind cele depistate.

Foto: Poliția de frontierăFoto: Poliția de frontieră

În acest caz a fost întocmit proces verbal de constatare, iar alcoolul depistat a fost ridicat și plasat în camera de păstrare, până la elucidarea tuturor circumstanțelor. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să fie  sancționat contravențional, conform legislației în vigoare.

 

PUBLICITATE