Alei pavate și scări reparate

0
280

Terenul din preajma  Palatului de Cultură din Soroca a devenit un adevărat șantier de construcții. Aici sunt efectuate lucrări de pavare a terenului, a celor două alei din fața clădirii, reparația scărilor de acces spre palat, dar și reparația scărilor de la intrare în instituție, cu asigurarea rampelor de acces pentru deplasarea persoanelor cu deficienţe.

Pentru a monitoriza mersul executării lucrărilor de reparație la instituțiile finanțate din bugetul Raional Soroca, președintele raionului Soroca,  Ghenadie Muntean, împreună cu vicepreședintele Iurie Todirean și șeful Secției Cultură și Turism Soroca, Grigore Bucătaru, au inspectat terenul, referindu-se totodată la normele specifice pentru o finalizare calitativă a acestor lucrări.  Către Ziua Independenței lucrările urmează să fie finisate.

În cadrul vizitei au fost identificate soluții de inițiere a proiectării și instalării monumentelor comemorative pentru victimele catastrofei nucleare de la Cernobîl și victimele deportărilor staliniste. Acestea ar putea fi  amplasate în preajma Complexului Memorial, dinspre Palatul de Cultură, însă în acest sens urmează să fie desfășurate consultări publice.

PUBLICITATE