Zîmbete, distracție și voie bună de Ziua Familiei la Drochia

0
229

La mijlocul lunii mai, când întreaga comunitate  sărbătorește și slăvește familia și drochienii au avut parte de o zi inedită de Ziua Familiei. O sărbătoare tradițională, organizată  de primăria orașului Drochia,  aducînd  cu drag  familiilor din oraș  surprize, diplome  și cadouri.  Una din surpizele plăcute  aduse  drochienilor, a fost apariția în scenă a  Mădălinei și  Cristina Țurcanu în rolul de moderatori  ai programului, la  care micuței  Mădălina  i-a reușit de minune  debutul de prezentator, ba chiar nu a fost intimidată deloc de prezența partenerei de scenă ca moderator profesionist, în persoana Cristinei Țurcanu.

Au  evoluat și participat  reprezentanți ai instituțiilor preșcolare din orașul Drochia, care au  impresionat spectatorii  prin  stilul de prezentare în scenă, fiecare  venind cu  ceva select și special,  care în recital, sau cîntec, au venit să aducă mesajul către toți cei prezenți la eveniment, că  familia nu este un lucru important, este totul.

Alături de  frumoasele cuvinte de felicitare și mesajul  adus cu multă căldură pentru  toți drochienii cu Ziua Familiei de primarul de Drochia Nina Cereteu, au evoluat  familiile  Grumeza, Nedelco, Vdovîi, Procofiev, Cucereavîi, Pșenicinîi  și duetul Mădălina și Vitalie Țurcanu, care au  cucerit  ascultătorii  prin farmecul și  frumusețea  interpretării unui  duet  tată-fiică  perfect. Micuța Mădălina a fost eroina  principală  într-o poveste frumoasă de Ziua Familiei, căci  prezența ei a fost de la  moderatoare  pînă la interpretă.  Sărbătoarea  a fost întregită de animatorii, care au dăruit copiilor prezenți la sărbătoare, clipe de neuitat, zîmbete, voie bună, distracții și cadouri plăcute.

A fost o zi  frumoasă pentru toți acei, care  conferă o semnificație aparte familiei, care-și  iubesc familia și  fac tot posibilul ca  să  o protejeze  și să o păstreze   în numele celui mai  scump  dar de la Dumnezeu pentru fiecare din noi. Nu înzădar un vechi proverb spaniol spune: “Familia e o frînghie, ale carei noduri nu se desfac niciodată. Familia este prezența esențială, acel ceva, care nu te părăsește  niciodată, este un lucru etern, căci unele lucruri, probabil se schimbă, dar noi începem și sfîrșim cu familia.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.