Ghenadie Donos, ales președinte al Federației Sindicale a Educației și Științei

0
1067
Foto: sindicate.md

Ghenadie Donos a fost ales drept  nou președinte al Federației Sindicale a Educației și Științei, în locul lui Dumitru Ivanov, care și-a dat recent demisia. Miercuri, 14 martie, întruniți într-o ședință, membrii Consiliului General al FSEȘ au examinat mai multe chestiuni organizatorice ce se referă la activitatea centrului sindical național-ramural și alegerea noului președinte. Astfel, în urma unui vot secret, Ghenadie Donos a fost ales președinte al Federației cu majoritatea voturilor.

  • Funcția de președinte al Federației Sindicale a Educației și Științei este o responsabilitate dublă sau chiar triplă, dar experiența care o am în acest domeniu, sper că ma vă ajuta să fac față cerințelor, deoarece oamenii așteaptă schimbări, a relatat Ghenadie Donos, pentru Ziarul Nostru.

La următoare ședință a Consiliului Raional Soroca, Ghenadie Donos urmează să depună cererea de demisie din funcția de șef al Direcției Învățământ Soroca.

Ghenadie Donos, în perioada 2007-2017 a fost șef al Direcției Învățământ a Consiliului Raional Soroca, iar în perioada 1997-2007 a fost președinte al Consiliului Raional/Județean Soroca al Sindicatului Educației și Științei. Anterior a activat în calitate de profesor de istorie și drept.

PUBLICITATE