Budokanii floreșteni printre cei mai buni

0
235

Zece luptători din raionul Florești au participat la data de 24 februarie Campionatul Moldovei la Karate kyokushinkai rezervat copiilor, juniorilor, tineretului și adulților, care s-a desfășurat la Chișinău. Competiția a reunit 120 sportivi din Căușeni, Florești, Telenești, Băcioi, Ungheni, Chișinău etc. Evoluția kyokushinilor floreșteni a fost una de succes. Din cei zece participanti, opt au devenit premianți.
Locul 1 Buznea Nichita, Matreniuc Ștefan, Chilaru David, Lefter Maxim.
Locul 2 Moraru Daniil
Locul 3 Muntean Dorin, Baltan Egor, Mihailov Stanislav.
Cinci finale, patru campioni și o reusită culminantă a lui Maxim Lefter, care a dominat categoria de vârstă tineret, 16-17 ani, +55 kg și a obtinut două victorii superbe în fața a doi luptători puternici din Chișinău și Căușeni.
Prestatia bună a sportivilor la competiții se datorează dăruirii de sine, muncii istovitoare la antrenamente și efortului deosebit depus de antrenorul clubului, Igor Statnic.
AO,,Budokan Florești” aduce sincere mulțumiri domnului Eugen Nichiforciuc, deputat în Parlamentul RM pentru susținerea financiară a echipei sin Florești și participarea acesteia la Campionatul Național, precum și Consiliului Raional Florești.

PUBLICITATE