Proiectul “Bunicii grijulii”, prezentat la Drochia

1
408

La data de  13 februarie, la Drochia a fost prezentat proiectul inițiat de Inspectoratul General al Poliției „Bunicii grijulii”.  În cadrul întrunirii reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, angajații Inspectoratelor de poliție, părinți și primari din raioanelor Drochia, Soroca şi Rîşcani au fost familiarizați cu una din bunele practici din statele europene, unde membrii comunității, bazați pe responsabilitate civică și principii de voluntariat, se implică și desfășoară activități pentru siguranța copiilor atunci când se află în stradă.

„Bunicii grijulii” este prima acțiune în cadrul proiectului de inițiativă „Alternative pentru siguranța copilului tău” ,  și  îndeamnă membrii societății să facă voluntariat în vederea asigurării securității copiilor la intersecții și în trafic. Participanții s-au oferit să transmită mesajul proiectului părinților și voluntarilor care se implică activ în acțiuni de interes social pentru a realiza această inițiativă.

Aici s-a discutat despre importanța și necesitatea realizării activității comune ale Poliției Naționale și a societății civile. Cetățenii au fost familiarizați cu una dintre cele mai eficiente metode ale proiectului nominalizat și îndemnați să se implice activ în promovarea și realizarea dezideratului propus prin implementarea proiectului „Bunicii grijulii”, care va fi lansat oficial la data de 4 mai anul curent.

 

PUBLICITATE

1 COMENTARIU

  1. Я не знаю как мои родители, а я пожалуй посмотрю . . .

Comments are closed.