Și tu poți fi Moș Crăciun

0
78

Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei Soroca a inițiat campania de binefacere „Și tu poți fi Moș Crăciun” pentru a ajuta 50 de copii din familiile cu venit mic pentru a le reaprinde încrederea în minunile de sărbători.

Dăruind poți primi mai mult decît te aștepți, fii alături de campania noastră pentru a demonstra că sărbătorile de iarnă sunt un frumos prilej de a împărtăși bucuria și bunătatea cu cei din jur, de a crede în minuni și a readuce spiritul sărbătorilor în mai multe suflete.

Împreună putem aduce zîmbetul pe fețele copiilor care merită să petreacă sărbătorile într-un mod special, fii tu cel care va aduce frumusețea sărbătorilor în viața acestora.

Sunt apreciate donațiile sub orice formă: hăinuțe, jucării, cărți și rechizite școlare, etc. Donațiile pot fi făcute la sediul Direcției Asistență Socială a Familiei Soroca, str. Independenței 8, magazinele „Doina” și „Fourchette”.

Perioada desfășurării campaniei : 1 – 21 decembrie 2017, în săptămîna imediat următoare darurile adunate vor fi împărțite copiilor, rezultatul eforturilor dumneavoastră va fi publicat pe pagina noastră.

PUBLICITATE