Și tu poți fi Moș Crăciun

0
76

Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei Soroca a inițiat campania de binefacere „Și tu poți fi Moș Crăciun” pentru a ajuta 50 de copii din familiile cu venit mic pentru a le reaprinde încrederea în minunile de sărbători.

Dăruind poți primi mai mult decît te aștepți, fii alături de campania noastră pentru a demonstra că sărbătorile de iarnă sunt un frumos prilej de a împărtăși bucuria și bunătatea cu cei din jur, de a crede în minuni și a readuce spiritul sărbătorilor în mai multe suflete.

Împreună putem aduce zîmbetul pe fețele copiilor care merită să petreacă sărbătorile într-un mod special, fii tu cel care va aduce frumusețea sărbătorilor în viața acestora.

Sunt apreciate donațiile sub orice formă: hăinuțe, jucării, cărți și rechizite școlare, etc. Donațiile pot fi făcute la sediul Direcției Asistență Socială a Familiei Soroca, str. Independenței 8, magazinele „Doina” și „Fourchette”.

Perioada desfășurării campaniei : 1 – 21 decembrie 2017, în săptămîna imediat următoare darurile adunate vor fi împărțite copiilor, rezultatul eforturilor dumneavoastră va fi publicat pe pagina noastră.

PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Vă rugăm să introduceți numele dvs.