Turneu în memoria fotbalistului Iacob Mitrofan

0
298

La data de 28 octombrie, în satul Racovăț a avut loc Turneul de veterani la fotbal dedicat memoriei fostului fotbalist Iacob Mitrofan (a.n.1957-1990). În cadrul turneului au participat trei echipe – veteranii Colegiului Tehnic Agricol din Soroca, echipa de veterani din Sîngerei și veteranii satului Racovăț. Meciurile au fost disputate între:

Colegiului Tehnic Agricol – s.Racovăț 3-6

Sîngerei- Colegiului Tehnic Agricol, 6-3

Sîngerei – Racovăț 6-5

Astfel, în rezultatul unui meci crîncen, cu diferență de un gol a câștigat echipa din Sîngerei. În final toate echipele au fost premiate cu cupe, oferite de organizatorii turneului, antrenorul Petru Ceban, primarul s.Racovăț Ion Borozan și sponsorul Anatol Mitrofan, care își propun pentru viitor ca turneul să fie unul tradițional. La sfîrșit toți cei prezenți au participat și la o masă  de pomenire, unde au fost comemorați și alți fotbaliști trecuți în neființă.

E de menționat faptul că satul Racovăț este o localitate cu tradiții fotbalistice, care crește jucători ce evoluează la cel mai înalt nivel, jucători de performanță care actualmente joacă în echipe din Germania, Italia , Rusia și Devizia Națională.

Aceste competiții sunt un bun prilej pentru veteranii, care au jucat  în lotul diferitor echipe, de a se întâlni și de a-și aminti de meciurile disputate.

PUBLICITATE