La Soroca s-a desfășurat Campionatul RM K-1 amatori 2017

0
231

În perioada 7-8 octombie la Soroca a avut loc campionatul Republicii Moldova K-1 amatori 2017. Peste 150 de participanți din întreaga țară au venit să-și încerce puterile în cadrul competițiilor.

Prin desfășurarea acestui campionat organizatorii își propun promovarea şi dezvoltarea K-1 în republica Moldova, promovarea unui stil de viaţă activ şi sănătos al tinerei generaţii, creşterea nivelului de calificare a sportivilor, dezvoltarea şi consolidarea legăturilor sportive între cluburile care promoveaza K-1 și stabilirea rezervelor Lotului Naţional de K-1.

  • Suntem a doua oară la Soroca, avem o colaborare frumoasă cu Consiliul Raional. Sunt competiții destul de interesante, participă luptători de valoare din lotul național, a spus Dorin Damir, președintele Ferderaței K-1 Amatori a RM.

La Soroca participanții au fost întîlniți cum se cuvine, aici au fost asigurați cu toate condițiile necesare.

  • Consiliul raional Soroca susține activ sportul. Sportivii au fost cazați, alimentați din partea consiliului raional. Avem antrenori buni care depun muncă la dezvoltarea acestui sport, dar și sportivi cu rezultate deosebite, așa ca și Campionul republicii la K-1 Costantin Rusu, a menționat Ghenadie Muntean, președintele raionului Soroca.

Campionatul este organizat de Ferderația K-1 amatori a RM, în parteneriat cu Consiliul raional Soroca și |Ministerul Tineretului și Sportului.

PUBLICITATE