Soroca, str. Independenței – dependență de trafic

2
1686

Circulație cu dificultăți și încălcări pe strada Independenței din orașul Soroca. În timp ce unii șoferi așteată în ambuteiaj, alții mai ingenioși nu se conformează regulamentului circulației rutiere.

Imaginile video care prezintă această situație au fost trimise la adresa recției de un cititor al Ziarului Nostru.

 

PUBLICITATE

2 COMENTARII

 1. Marcajele de pe strada Independenței au fost proiectate de un retardat, nu ma mira faptul ca oamenii nu tin cont de ele…

 2. Deja mă enervează toți ”deștepții” ăștia care se cred mai presus ca alții. De nenumărate ori în ambuteiajele de pe str. Independenței observ cum mulți ies la depășire trecînd peste banda dublă continuă ca mai apoi să revină înapoi pe panda precedentă creînd incomodități celorlalți participanți la trafic. Nu înțeleg cum pot să fie atît de degradați mintal încît să procedeze așa. În primul rînd încalcă regulile circulației rutiere (în cazul dat o încălcare gravă). În al doilea pun în pericol pe ceilalți participanți la trafic. În al treilea nu cîștigă nimic deoarece reușesc să depășează doar vreo 5 mașini după care așteaptă să li se cedeze trecerea ca să revină din nou pe banda precedentă. Unii care sunt ”rupți” cu totul nici că așteaptă dar îți taie direcția de deplasare cu gîndul că le vei ceda la sigur să revină pe bandă. În al patrulea rînd adesea ei se întîlnesc cu alți participanți la trafic care vin regulamentar pe contrasens, astfel creîndu-le obstacole.

  —————————

  Vă recomand, ba chiar vă rog să expediați acest material video prin viber colaboratorilor serviciului național de patrulare. O puteți face la acest nr. de telefon: +37378090902

  ————————–

  Acu o adresare către inspectorii de patrulare:
  Unde sunteți cînd într-adevăr este nevoie de dvs.? De ce zi de zi trebuie să stau în ambuteiaje pe str. Independenței, uneori și cîte jumate de oră? De ce nimeni nu dirijează traficul în aceste situații tensionate? De ce nimeni nu stopează conducătorii menționați în textul de mai sus? Poate e timpul să faceți un pic de ordine pe străzile orașului nostru?

Comments are closed.